Cuptorul se incalzeste la 175 de grade. Se amesteca ingredientele si se obtine o coca, care se se imparte in trei. Se formeaza trei suluri, lungi si rotunde (cu mina). Se pun pe hirtie de copt se se baga la cuptor pentru 25 de minute.
Se scot si se taie bucati de 1 cm lungime (canntucinni), se lasa in tava si se mai baga in cuptor pentu inca 15 minute. Biscuitii se tin citeva zile intr-o cutie inchisa.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii