Biscuiti cu Migdale

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g unt
  • o priza de safran
  • 2 oua
  • 120g zahar
  • 300g faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 100g migdale fara coaja (intregi)

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 175 de grade. Se amesteca ingredientele si se obtine o coca, care se se imparte in trei. Se formeaza trei suluri, lungi si rotunde (cu mina). Se pun pe hirtie de copt se se baga la cuptor pentru 25 de minute.

Se scot si se taie bucati de 1 cm lungime (canntucinni), se lasa in tava si se mai baga in cuptor pentu inca 15 minute. Biscuitii se tin citeva zile intr-o cutie inchisa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)