Amestecam bine nussa moale cu sarea, zaharul si cu aroma de vanilie pana devine o masa spumoasa alba. Incorporam faina si maizena, cand masa este omogena adaugam migdalele, fisticul si alunele. Amestecam bine si adaugam fructele confiate.
Din compozitie formam un baton pe film alimentar, rulam bine si dam la congelator 30min-1ora. Scoatem de la congelator taiam feliute de 2-3 cm grosime si asezam pe tava cu hartie de copt. Dam la cuptor la 200 grade C cam 18 min., depinde de cuptorul fiecaruia. Lasam sa se racoreasca in tava, servim.
Pofta buna!
* Nussa- este un produs tartinabil, o materie grasa vegetala ce contine, grasime de cocos, ulei de floarea soarelui, de palm, nuci si migdale.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii