Amestecam bine nussa moale cu sarea, zaharul si cu aroma de vanilie pana devine o masa spumoasa alba. Incorporam faina si maizena, cand masa este omogena adaugam migdalele, fisticul si alunele. Amestecam bine si adaugam fructele confiate.
Din compozitie formam un baton pe film alimentar, rulam bine si dam la congelator 30min-1ora. Scoatem de la congelator taiam feliute de 2-3 cm grosime si asezam pe tava cu hartie de copt. Dam la cuptor la 200 grade C cam 18 min., depinde de cuptorul fiecaruia. Lasam sa se racoreasca in tava, servim.
Pofta buna!
* Nussa- este un produs tartinabil, o materie grasa vegetala ce contine, grasime de cocos, ulei de floarea soarelui, de palm, nuci si migdale.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii