Topiti pe foc mic sau mai bine la bain-marie untul impreuna cu ciocolata taiata bucatele. Cand ciocolata este topita adaugati laptele condensat si omogenizati. Inglobati apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt si luati vasul de pe foc sau de pe aburi.
Daca ati folosit ciocolata cu lapte lasati putin compozitia sa se racoreasca, daca ati folosit ciocolata amaruie, nu mai este nevoie. Luati cu o lingurita din amestec si formati mici gramajoare distantate pe hartia de copt din tava.
Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru aproximativ 10-15 min, la foc potrivit spre mic sau pana ce biscuitii sunt copti.
Atentie sa nu ii ardeti.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii