Biscotti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • 1/3 cups de zahar fin (90 g)
  • 2 lingurite de coaja de lamaie
  • 2 lingurite de coaja de limette
  • 3/4 cups de faina (90 g)
  • 1 cup de migdale (155g)

Mod de preparare

Albusurile si zaharul se amesteca pentru cel putin 5 minute.
Se adauga restul ingredientelor.
Se pune compozitia intr-o tava de cozonac si se coace la 180 grade pentru aproximativ 40 minute.

Se lasa sa se raceasca in folie de aluminiu, peste noapte.

A doua zi se taie felii subtiri, se aseaza pe o tava si se mai lasa la cuptor (cu usa deschisa) timp de 5-10 minute pana se intaresc.
Se servesc cu cafea sau ceai

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc