Albusurile si zaharul se amesteca pentru cel putin 5 minute.
Se adauga restul ingredientelor.
Se pune compozitia intr-o tava de cozonac si se coace la 180 grade pentru aproximativ 40 minute.
Se lasa sa se raceasca in folie de aluminiu, peste noapte.
A doua zi se taie felii subtiri, se aseaza pe o tava si se mai lasa la cuptor (cu usa deschisa) timp de 5-10 minute pana se intaresc.
Se servesc cu cafea sau ceai
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatO reteta traditionala si reconfortanta, in care delicioasele mere se impletesc cu un aluat fin, preparat cu grija in propria...
Strudel cu mere din aluat de casa - fin si delicatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii