Biscotti

Postat pe: 17-11-2008
(1)

Ingrediente

2 albusuri
1/3 cups de zahar fin (90 g)
2 lingurite de coaja de lamaie
2 lingurite de coaja de limette
3/4 cups de faina (90 g)
1 cup de migdale (155g)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Albusurile si zaharul se amesteca pentru cel putin 5 minute.
Se adauga restul ingredientelor.
Se pune compozitia intr-o tava de cozonac si se coace la 180 grade pentru aproximativ 40 minute.

Se lasa sa se raceasca in folie de aluminiu, peste noapte.

A doua zi se taie felii subtiri, se aseaza pe o tava si se mai lasa la cuptor (cu usa deschisa) timp de 5-10 minute pana se intaresc.
Se servesc cu cafea sau ceai
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Biscotti" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  18.11.2008 18:26:45

interesanta reteta !!Am s-o fac si eu.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Biscotti