Biscotti

Postat pe: 17-11-2008
(1)

Ingrediente

2 albusuri
1/3 cups de zahar fin (90 g)
2 lingurite de coaja de lamaie
2 lingurite de coaja de limette
3/4 cups de faina (90 g)
1 cup de migdale (155g)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Albusurile si zaharul se amesteca pentru cel putin 5 minute.
Se adauga restul ingredientelor.
Se pune compozitia intr-o tava de cozonac si se coace la 180 grade pentru aproximativ 40 minute.

Se lasa sa se raceasca in folie de aluminiu, peste noapte.

A doua zi se taie felii subtiri, se aseaza pe o tava si se mai lasa la cuptor (cu usa deschisa) timp de 5-10 minute pana se intaresc.
Se servesc cu cafea sau ceai
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Biscotti" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  18.11.2008 18:26:45

interesanta reteta !!Am s-o fac si eu.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Biscotti