Albusurile si zaharul se amesteca pentru cel putin 5 minute.
Se adauga restul ingredientelor.
Se pune compozitia intr-o tava de cozonac si se coace la 180 grade pentru aproximativ 40 minute.
Se lasa sa se raceasca in folie de aluminiu, peste noapte.
A doua zi se taie felii subtiri, se aseaza pe o tava si se mai lasa la cuptor (cu usa deschisa) timp de 5-10 minute pana se intaresc.
Se servesc cu cafea sau ceai
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii