Bezele

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

albusuri 10 buc
zahar 500 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se incalzeste zaharul si se incorporeaza in albusuri, putin cate putin, in timp ce acestea se bat spuma. Se tapeteaza tava cu o bucata de hartie alba pe care se pune compozitia cu o lingurita. Se da la cuptor cu foc bland si se scot cand bezelele s-au intarit. Se desprind de pe hartie si se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bezele" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bezele