Bezele

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

albusuri 10 buc
zahar 500 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se incalzeste zaharul si se incorporeaza in albusuri, putin cate putin, in timp ce acestea se bat spuma. Se tapeteaza tava cu o bucata de hartie alba pe care se pune compozitia cu o lingurita. Se da la cuptor cu foc bland si se scot cand bezelele s-au intarit. Se desprind de pe hartie si se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bezele" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bezele
html