Bezele

Complexitate
redusa
Bezele

Ingrediente

  • 5 albusuri
  • 250g zahar tos
  • arome (eu am folosit esenta de portocale)

Mod de preparare

Zaharul tos se pune in tava pe o hartie de copt si se incalzeste fara sa se topeasca, intre timp se bat albusurile spuma si se adauga zaharul fierbinte putin cate putin spumand cu mixerul la viteza maxima.

Se toarna compozitia pe hartie de copt si se baga la cuptor cu usa deschisa la temperatura cea mai mica timp de doua ore


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate