Bezele

Postat pe: 27-11-2010
(10)

Ingrediente

5 albusuri
250g zahar tos
arome (eu am folosit esenta de portocale)

Mod de preparare

Zaharul tos se pune in tava pe o hartie de copt si se incalzeste fara sa se topeasca, intre timp se bat albusurile spuma si se adauga zaharul fierbinte putin cate putin spumand cu mixerul la viteza maxima.

Se toarna compozitia pe hartie de copt si se baga la cuptor cu usa deschisa la temperatura cea mai mica timp de doua ore


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bezele" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

alexaaaaaaa
•  30.11.2015 15:12:50

Cautam operatori PC. Se lucreaza comod de acasa, part-time sau full-time. Cerinte:
- cunostinte minime PC
- conexiune internet
- rabdare
- seriozitate
- perseverenta
Nu necesita experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin e-mail. Cereti detalii la adresa: alexaa075@gmail.com

ellemaya
•  29.04.2013 00:26:53

Buna.intrebare..zh se poate inlocui cu indulcitor? Daca da 250 de zh ai idee care lg de indulcitor pudra inseamna?

s0rina29
•  26.05.2009 12:08:35

abia astept sa le incerc..decind astept reteta asta

violet
•  23.04.2009 00:16:29

o sa fac numai bezele,nu o sa-mi iasa eu fac pana iese,multumesc fetita mea e inebunita dupa ele

ralucablebea
•  04.03.2009 22:16:34

am sa incerc si iti spun cum au iesit..:)

LORY
•  04.03.2009 14:15:32

Raluca daca respecti ceia ce am scris in reteta nu are cum sa nu-ti iasa...important e atunci cand ai terminat de batut albusurile cu zahar ,zaharul sa nu se mai simta in compozitie

ralucablebea
•  03.03.2009 19:55:33

arata exact ca cele de la magazin..am sa incerc sa fac dar nu cred ca o sa-mi iasa la fel..:)
Felicitari!

LORY
•  17.10.2008 22:03:39

vera eu am lasat usa deschisa de tot ....rostul e sa se usuce nu sa se coaca....astfel isi pastreaza si culoarea

veraem
•  15.10.2008 13:12:04

usa cuptorului deschisa de tot? sau intredeschisa?
arata foarte bine

oana86
•  01.03.2008 22:57:00

au iesit foarte frumoase lory .. bravo

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bezele