Baton de cacao

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Baton de cacao

Ingrediente

  • 250 g lapte praf
  • 400 g zahar
  • 100 ml apa
  • 50 g cacao
  • 100 g unt
  • nuci,
  • alune,
  • stafide,
  • ce doriti

Mod de preparare


Se pune pe foc zaharul, apa, untul si cacao. Se lasa sa dea cateva clocote.

Se ia de pe foc dupa care se pune laptele praf si se amesetca pana se omogenizeaza.

Se toarna in tava in care am pus folie transparenta ca sa putem scoate mai usor batonul si se da la rece ... nu in frigider ci in loc rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Haiose

Haiose

Haiose
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
2
Garnituri

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
Friptura pomana porcului
3
Fripturi

Friptura pomana porcului

Friptura pomana porcului
Chec tigrat
5
Dulciuri

Chec tigrat

Chec tigrat
Parteneri
Prajitura cu foi de zahar ars
Culinar.RO

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce