Baton de cacao

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

250 g lapte praf
400 g zahar
100 ml apa
50 g cacao
100 g unt
nuci,
alune,
stafide,
ce doriti

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h

Se pune pe foc zaharul, apa, untul si cacao. Se lasa sa dea cateva clocote.

Se ia de pe foc dupa care se pune laptele praf si se amesetca pana se omogenizeaza.

Se toarna in tava in care am pus folie transparenta ca sa putem scoate mai usor batonul si se da la rece ... nu in frigider ci in loc rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Baton de cacao" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

klara_aug
•  05.06.2012 14:49:00

Am incercat-o si eu...e deja la rece. Abia astept sa fie gata! Din fericire, pt mine, logodnicului meu nu-i plac deserturile foarte dulci. Ma bucur ca reteta e una foarte usoara si nu necesita coacere (am aragaz fara cuptor). Multumesc pentru ideea dulce, astept si altele fara coacere. O zi buna

daliabodoc
•  22.12.2011 16:23:08

o sa incerc si eu reteta aceasta

biby716
•  14.08.2010 23:43:25

iami iami :X

looqpool
•  02.10.2009 00:57:00

Iubirea mea e ciucalata!!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Baton de cacao