Banane prajite

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Banane prajite

Ingrediente

  • 2 banane
  • 1 ceasca de faina
  • 1 ceasca de fulgi de ovaz
  • 1/2 ceasca lapte
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri miere

Mod de preparare

Se amesteca fulgii de ovaz cu laptele apoi se adauga faina astefel incat va rezulta o coca asemanatoare cu cea de clatite (ca o ciulama) Se adauga si uleiul si se amesteca bine.

Bananele se taie pe lungime si se scufunda in compozitia de ovaz apoi se pun in tigaia incazlita in prealabil cu 2 linguri de ulei.

Puneti capac deasupra tigaii si lasati la foc mic-mediu 10 min si apoi intoarceti bananele pe cealalta parte; se poate suplimenta cu ulei daca este necesar.

Dupa prajire - coacere se servesc fierbinti cu miere si fulgi de cocos sau migdale

pofta mare !


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa