1. Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca.
2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae.
3. Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis.
4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede.
5. Se stinge focul si se adauga susanul.
Pe farfurie se pune cu lingura amestec din branza si frisca si 2-3 linguri de sos caramel.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaDin categoria, sa-mi fac si eu poftele, baietii mei nu mananca behaite.....acum ce sa zic, berbecutul asta era cam trecut de...
Coaste de berbecut la pungaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii