Banane in sos caramel si susan

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

4 banane mai mici (tari
mai verzi)
3 linguri suc de lamiae
250gr zahar
4-5 linguri seminte de susan
250ml frisca lichida
200grame branza proaspata de vaci
2 pliculete zahar vanilinat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
1. Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca.
2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae.
3. Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis.
4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se amesteca foarte repede.
5. Se stinge focul si se adauga susanul.

Pe farfurie se pune cu lingura amestec din branza si frisca si 2-3 linguri de sos caramel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Banane in sos caramel si susan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

asa
•  21.11.2008 11:43:07

o incerc si eu,tre. sa fie delicioasa!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Banane in sos caramel si susan