Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei buline de inghetata( ciocolata, vanilie si capsuni) una langa alta. Se ia banana curatata, se taie in doua si apoi se aranjeaza pe lateralul vasului, putin infipte jumatatile de banana in inghetata.
Se pun apoi capsunile taiate felii peste inghetata de capsuni, bucatile de ananas se pun peste inghetata de vanilie si carnaciorii de ciocolata se pun peste inghetata de ciocolata.
Se stropeste cu putin sirop de capsuni si cu putin sirop de ciocolata, apoi pe mijlocul vasului se mai pune o bulina de inghetata. Se decoreaza cu frisca si se stropeste din belsug, din nou, cu sirop de capsuni si sirop de ciocolata. Se serveste imediat.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii