Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei buline de inghetata( ciocolata, vanilie si capsuni) una langa alta. Se ia banana curatata, se taie in doua si apoi se aranjeaza pe lateralul vasului, putin infipte jumatatile de banana in inghetata.
Se pun apoi capsunile taiate felii peste inghetata de capsuni, bucatile de ananas se pun peste inghetata de vanilie si carnaciorii de ciocolata se pun peste inghetata de ciocolata.
Se stropeste cu putin sirop de capsuni si cu putin sirop de ciocolata, apoi pe mijlocul vasului se mai pune o bulina de inghetata. Se decoreaza cu frisca si se stropeste din belsug, din nou, cu sirop de capsuni si sirop de ciocolata. Se serveste imediat.
Imi place mult combinatia rosii + ardei copti pe care o folosesc la diverse mancaruri. De data aceasta am folosit-o la supa...
Supa de rosii cu ardei copti si galusteDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii