Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei buline de inghetata( ciocolata, vanilie si capsuni) una langa alta. Se ia banana curatata, se taie in doua si apoi se aranjeaza pe lateralul vasului, putin infipte jumatatile de banana in inghetata.
Se pun apoi capsunile taiate felii peste inghetata de capsuni, bucatile de ananas se pun peste inghetata de vanilie si carnaciorii de ciocolata se pun peste inghetata de ciocolata.
Se stropeste cu putin sirop de capsuni si cu putin sirop de ciocolata, apoi pe mijlocul vasului se mai pune o bulina de inghetata. Se decoreaza cu frisca si se stropeste din belsug, din nou, cu sirop de capsuni si sirop de ciocolata. Se serveste imediat.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii