Bateti ouale cu zaharul pana ce obtineti o compozitie cremoasa si zaharul este dizolvat.
Pasati bananele curatate cat de fin puteti. Incorporati-le in crema de oua, impreuna cu sucul si coaja rasa de lamaie si transferati vasul la bain- marie, la foc mediu.
Bateti in continuare pana se ingroasa crema, avand grija ca amestecul sa nu fiarba.
Luati de pe foc si inglobati repede, dar treptat si cate putin, din untul topit si racit, omogenizand bine, de fiecare data.
Lasati la racit.
Se poate consuma simpla sau se foloseste pe post de crema la diverse dulciuri.
Puteti sa o pastrati in frigider pana la 10 zile, in borcan cu capac.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaNe plac tocanitele de tot felul si incerc sa tot combin diferite ingrediente pentru a nu face mereu aceeasi reteta. Desi pana...
Tocanita de porc cu legumeDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii