Se face o bila din fondant maro deschis (marimea unei nuci). Pe ea se lipesc labele (vezi poza). Apoi se ia o alta bucata de fondant maro deschis, se face inca o bila pe care o turtim putin intre degete, apoi se mai decupeaza doua buline (cu degetarul).
Capul (bila turtita putin) se lipeste de corpul leului (se foloseste o scobitoare infipta in corp si se umezeste inprejurul ei). Cele doua buline se lipesc pe capul leului, una linga alta si se fac in ele niste gaurel cu coada pensulei (sau cu o scobitoare).
Cu putin fondant negru se fac ochii si nasul (a se vedea poza). In spatele corpului se ataseaza un sul de fondant lung si subtire (este coada leului).
Acuma se ia fondantul maro inchis, se pune in presa de usturoi si se preseaza. Cand incep sa iasa carnaciorii de fondant se taie cu u cutit tto cate putin si pe masura ce taiem, lipim cu apa de jur imprejurul capului carnaciorii astia. Asa vom forma coama si vom pune si un ciuf la capatul cozii leului
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii