Alivanca moldoveneasca

Postat pe: 04-01-2017
(0)

Ingrediente

500 g branza de vaci
100 g zahar
1 plic zahar vanilat
esenta de vanilie
4 oua
2 cani iaurt de baut
1 si 1/2 cani de gris
2 linguri smantana 15% grasime
1/2 cana faina de grau
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

4 portii
Intr-un bol, amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam ouale unul cate unul, punem iaurtul, smantana, vanilia, esenta, amestecam putin pana omogenizam toate ingredientele, iar la sfarsit punem grisul si faina, mai amestecam putin si transferam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul incins pana se rumeneste frumos deasupra!
Se serveste calda cu smantana sau iaurt!
Pofta buna!

Tips-uri:
1.Daca va place mai dulce, mai puteti adauga zahar.
2.Daca va place si cu putina branza sarata, puneti adauga la compozitie putina telemea de oi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Alivanca moldoveneasca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Alivanca moldoveneasca