Foile:
Se pune faina, praful de copt, sarea intr-un castron cernute.
Separat mixam oualr, zaharul, laptele, uleiul la urma.
Adaugam faina treptat pana iese un aluat (daca-i tare mai punem lapte, daca-i moale - faina), la mine a iesit exact.
Se coc 4 foi (3-5) in functie de tava.
Crema:
Se amesteca faina cu laptele asa incat sa nu faca cocoloase si se pune pe foc pana se ingroasa amestecand continuu. Cand e gata o dam la rece si separat in alt vas amestecam untul cu zaharul pudra spuma.
Adaugam din compoz de faina si laptele racit la comp. De unt cate o lingura, pe rand amestecand incet si atente e imp. Ca comp. De faina cu lapte sa fie rece ca se taie crema.
Am adaugat totul amestecam bine, dam la rece (reteta zice ca punem crema in folie si lasam la loc rece peste noapte, eu n-am avut rabdare si am lasat-o la frigider, 2 ore si dupa am umplut foile.
Am lasat prajitura sa se-nmoaie si a 2 a zi am taiat-o.
Ma cam incearca raceala si astazi am fost cam lenesa:D. Bine, noroc ca aveam chef de ceva dulce ca altfel nu mai faceam...
Rulada cu bananeO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii