Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin faina si ou, apoi prajite pana devin aurii, aceste gustari sunt usor de facut si foarte savuroase. Descopera reteta noastra simpla de dovlecei pane si bucura-te de acest deliciu impreuna cu cineva drag!
Spala dovleceii si taie-i in felii subtiri, fie rondele, fie pe lungime. Presara sare peste feliile de dovlecei si lasa-le sa stea timp de 10-15 minute pentru a elimina excesul de apa. Sterge-le apoi cu un prosop de hartie. Intr-un bol, bate ouale cu un praf de sare si piper. Pune faina intr-o farfurie adanca. Daca doresti, poti adauga usturoiul zdrobit in pesmet pentru extra aroma.Trece fiecare felie de dovlecel prin faina, scuturand excesul, apoi prin ou batut, asigurandu-te ca este bine acoperita. Incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Prajeste feliile de dovlecei pana devin aurii, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate dovleceii pane pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Serveste dovleceii pane calzi, ca atare sau cu un sos de iaurt si usturoi. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Retete de Pasti "
Brownie cu mascarpone si caramelMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii