Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin faina si ou, apoi prajite pana devin aurii, aceste gustari sunt usor de facut si foarte savuroase. Descopera reteta noastra simpla de dovlecei pane si bucura-te de acest deliciu impreuna cu cineva drag!
Spala dovleceii si taie-i in felii subtiri, fie rondele, fie pe lungime. Presara sare peste feliile de dovlecei si lasa-le sa stea timp de 10-15 minute pentru a elimina excesul de apa. Sterge-le apoi cu un prosop de hartie. Intr-un bol, bate ouale cu un praf de sare si piper. Pune faina intr-o farfurie adanca. Daca doresti, poti adauga usturoiul zdrobit in pesmet pentru extra aroma.Trece fiecare felie de dovlecel prin faina, scuturand excesul, apoi prin ou batut, asigurandu-te ca este bine acoperita. Incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Prajeste feliile de dovlecei pana devin aurii, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate dovleceii pane pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Serveste dovleceii pane calzi, ca atare sau cu un sos de iaurt si usturoi. Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii