Ciuperci cu sos de soia si usturoi - o garnitura vegana rapida si gustoasa

Ciuperci cu sos de soia si usturoi, o garnitura vegana rapida si gustoasa, perfecta langa carne, orez sau ca fel de sine statator.

Ciuperci cu sos de soia si usturoi  - o garnitura vegana rapida si gustoasa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon intregi sau taiate in jumatati
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei (masline sau floarea soarelui)
  • 2 catei usturoi tocati
  • piper dupa gust
  • ceapa verde sau patrunjel pentru decor

Mod de preparare

Curata ciupercile si lasa-le intregi sau taie-le in jumatati daca sunt mari. Pune uleiul intr-o tigaie sau tava si adauga ciupercile. Presara usturoiul tocat si toarna sosul de soia. Amesteca bine. Coace la cuptor la 180°C timp de 15-20 minute sau caleste in tigaie 10 minute, pana cand ciupercile isi lasa zeama si se rumenesc usor. Condimenteaza cu piper (sosul de soia este deja sarat). La final presara ceapa verde tocata sau patrunjel proaspat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci