Supa taraneasca cu boia

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

600 gr cartofi
300 gr rosii
2 cepe
3 linguri unt
1 1/2 pahar lapte
o lingura faina
o lingurita boia de ardei
citeva fire de patrunjel
3 l apa

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h:30min
Se prajeste ceapa taiata marunt. Cind s-a rumenit se adauga rosii curatate si taiate marunt. Se continua prajitul, adaugindu-se o lingura de faina si o lingurita de boia de ardei. Se stinge totul cu 3 litri de apa fierbinte. Cind supa a inceput sa fiarba, se adauga cartofii taiati in cuburi mici (sau fidea), se lasa sa mai dea un clocot si se adauga 1 1/2 pahar lapte fierbinte. Se fierbe pina cind sint gata cartofii. Se ia de pe foc si se presara cu patrunjel verde taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa taraneasca cu boia" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa taraneasca cu boia