Supa de linte cu carnati si kaizer

Complexitate
redusa
Supa de linte cu carnati si kaizer

Ingrediente

  • 200g linte
  • 1 tulpina de praz
  • 1 morcov mare
  • 1 litru de apa(supa din vegeta)
  • 2linguri faina
  • 100g kaizer
  • 100g carnati
  • 2linguri otet
  • Sare , piper, ulei

Mod de preparare

Puneti la fiert 800ml supa intr-o cratita, adaugati lintea si fierbeti-o conform instructiunilor dupa pachet, in functie de culoarea lintei.

Taiati legumele si le puneti la fiert impreuna cu lintea cand aceasta mai are 15 min. de fiert.

Faceti un rantas din ulei si faina (adaugati daca doriti) , stingeti cu restul de supa (2ooml), si turnati acest amestec in supa cu legume.

Taiati carnatii si kaizerul felii si le prajiti in tigaie pana devin crocante.

Condimentati supa cu sare, piper si otet. Presarati carnatii si kaizerul in supa, adaugati verdeata (patrunjel sau marar)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)