Supa de linte cu carnati si kaizer

Postat pe: 02-04-2008
(0)

Ingrediente

200g linte
1 tulpina de praz
1 morcov mare
1 litru de apa(supa din vegeta)
2linguri faina
100g kaizer
100g carnati
2linguri otet
Sare , piper, ulei

Mod de preparare

Puneti la fiert 800ml supa intr-o cratita, adaugati lintea si fierbeti-o conform instructiunilor dupa pachet, in functie de culoarea lintei.

Taiati legumele si le puneti la fiert impreuna cu lintea cand aceasta mai are 15 min. de fiert.

Faceti un rantas din ulei si faina (adaugati daca doriti) , stingeti cu restul de supa (2ooml), si turnati acest amestec in supa cu legume.

Taiati carnatii si kaizerul felii si le prajiti in tigaie pana devin crocante.

Condimentati supa cu sare, piper si otet. Presarati carnatii si kaizerul in supa, adaugati verdeata (patrunjel sau marar)

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de linte cu carnati si kaizer" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de linte cu carnati si kaizer