E foarte banala aceasta reteta dar mi-am adus aminte de ea fiindca e singura supa sau ciorba de fasole in care nu se pune usturoi, tarhon sau leustean, ci marar.
Deci, dupa ce am inmuiat fasolea peste noapte, o fierbem cu legumele obisnuite oricarei fasoli, fara afumatura traditionala.
Facem apoi un rantas usor, bej, nu f prajit, stingem cu zeama in care a fiert fasolea, fierbem 15 minute si-l adaugam peste boabe. Taiem salata, o punem in supa si stingem focul (eu nu fierb niciodata salata sau spanacul, ci le las doar sa se inmoaie - oricum ele urmeaza sa se mai fiarba pana cand supa se va fi racit). Cand supa e complet rece, adaugam mararul. Acrim dupa dorinta cu o lingura, doua, de otet.
Se mananca atat rece cat si calda.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii