Supa de Dovleac si Morcov

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

O felie mare de dovleac
6 morcovi mari
1 lingura de delikat
1 cub de puis au 1 lingurita de supa instant de gaina (facultativ)
Sare
piper
Lapte si smantana (facultativ)

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovii in rondele impreuna cu delikatul si supa de pui (daca puneti). Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam dovleacul, lasam sa fiarba pana si morcovul, si dovleacul sunt foarte moi. Punem apa de fiertura intr-o cana sau bol si cele doua legume le mixam.

Varsam totul intr-o olita, in cazul ca adaugam lapte si smantana o facem acum, restul de apa si saram piperam dupa gust. Asteptam sa dea un clocot. Dam deoparte
Servim cu crutoane sau paine proaspata si patrunjel verde.
Cei care doresc pot prepara crutoane cu branza sau simplu un platou de branza alaturi.

E o reteta pe care copii o adora. Pentru cei mari serviti alaturi un pahar de vin alb rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de Dovleac si Morcov" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

yafa
•  05.06.2009 04:39:06

Nu avea grija nu ti-o iau in nume de rau, accept si sunt deschisa la orice sfat si critica in bucatarie. Numai asa se invata dupa mine. Sa stii insa ca am incercat multe feluri de crutoane, insa la supica asta cele ce merg cel mai bine sunt cele trase in unt si apoi cu branzica. De fapt fiecare dupa cum ii place, gusturile si culorile stii ca nu se discuta;)
Multumesc mult

fly2me
•  26.05.2009 01:41:00

f gustoasa , hmm deja salivez sincer , dar lasama sati zic un sfat daca vrei sal accepti in cazul in care pui crutoane , cele mai reushite crutoane sunte cele prajite un pic in ulei de masline , da exact cum auzi si cu ceva mai mult piper pe ele .. am facut eu dupa un mare bucatar aici unde sunt eu . Iti multumesc si sa nu mio iei in nume de rau

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de Dovleac si Morcov