Supa de Ceapa

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa alba 120 g
  • faina 10 g
  • ulei floarea soarelui 20 ml
  • sare
  • piper
  • 300 ml apa

Mod de preparare

Se taie ceapa rondele subtiri, se da prin faina, se caleste ceapa cu uleiul pana se inmoaie, apoi se adauga apa si 5 g de sare, se lasa la fiert pana se face crema!
Portie pentru o persoana, cine doreste se poate servi cu parmezan si mozzarella!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate