Ingrediente

Pentru 8 portii:
8 cepe mici
2-3 galbenusuri
250-300 ml lapte
100 gr branza telemea rasa
o mana de paste
sare, piper, vegeta
patrujet verde tocat

Mod de preparare

Taiem ceapa "solzisori" si o punem la fiert. Dupa ce a fiert 2 minute scurgem zeama si dam ceapa pusa in strecuratoare prin jet de apa rece. Clatim putin oala si punem din nou ceapa la fiert cu putina sare si apa cat s-o acopere/depaseasca cam de 8-10 centimetri.

Cand a inceput sa clocoteasca punem vegeta si pastele, apoi cand acestea sunt fierte adaugam laptele si mai lasam pe foc maxim 5-6 minute.

Adaugam branza rasa, dregem cioba cu galbenusurile si potrivim de sare si piper, dupa care adugam patrunjel verde tocat.

Se rerveste cu crutoane (varianta light) sau cu felii de paine unse cu unt, presarate cu telemea rasa si tinute cateva minute la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de Ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  02.08.2009 09:03:44

Foarte buna aceasta supa de ceapa !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de Ceapa