Supa de carne de vita

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 l apa
500 g carne de vita tocata
1 buc morcov mic
1 buc patrunjel
1 buc telina mica
1 buc ceapa
2 catei de usturoi
piper boabe
patrunjel verde tocat
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare, boabele de piper si sarea. Dupa cca 30 de minute supa este gata. Se ia oala de pe foc si se strecoara supa printr-un tifon.

Se adauga patrunjel verde tocat, pentru aroma si vitamine; carnea si zarzavatul pot servi la prepararea unei budinci dietetice cu macaroane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de carne de vita" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de carne de vita