Supa de Carne Afumata

Postat pe: 22-08-2010
(0)

Ingrediente

carne afumata sau de la garnita
1 morcov potrivit
1 telina
1 ardei
3-4 cartofi potriviti
obtional si o mana de orez
bulion
sare
verdeata
lamaie / corcoduse / struguri verzi pentru acrit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se spala si se toaca ingredientele.

Se pune pe foc o oala cu apa. Cand a fiert se pune sa se opareasca in 2-3 clocote carnea afumata. Se scoate si se spala sub un jet de apa rece. Se pune o alta apa la fiert, cand a fiert se pune carnea impreuna cu morcovul, ardeiul si restul ingredientelor mai putin bulionul si ce puneti pentru acrit.

Cand sunt aproape fierte se adauga sarea si bulionul, iar la final acreala.

Se serveste fierbinte cu putina verdeata (alta decat cea din ciorba), iar langa ea 2-3 felii de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de Carne Afumata" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de Carne Afumata