curatam si spalam brocolo, il taiem marunt si pastram separat citeva buchetele
punem la fiert in supa, ceapa, morcovul curatat dar intreg si brocoli (mai putin cele citeva buchetele)
cind morcovul e fiert il recuperam si il taiem rondele
mixam in blender supa, adaugam rondelele de morcov, buchetelele de brocolo, smintina ssau laptele si lasam sa fiarba fara insa sa clocoteasca pina cind brocolo e fiert
adaugam brinza si amestecam bine. Lasam pe foc (mic) pina cind brinza se topeste
* pentru brinza folosim orice fel de brinza care se topeste (brinza topita, cheddar, Brie ... )
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii