Varza creata o curatam de frunzele exterioare si o taiem fideluta. Curatam morcovul si patrunjelul apoi ii taiem cubulete. Cartofii curatati si spalati ii taiem cubulete si ii lasam in apa rece pana urmeaza sa ii folosim.
Morcovul si patrunjelul taiat ii calim pe 50 ml ulei apoi adaugam varza creata taiata fideluta si calim mai departe pana si aceasta se inmoaie. Punem peste legumele calite circa 3 l apa, adaugam sare dupa gust.
Usturoiul il taiem felii (se poate si zdrobi) si il adaugam la supa impreuna cu 1 lingurita maghiran si 1/2 lingurita chimen macinat. Lasam sa fiarba pana varza e moale in acest moment adaugam si cartofii taiati cubulete si lasam pe foc pana se fierb si acestia. In timpul cat fierb cartofii facem un rantas subtire.
Punem 100 ml ulei la incins si adaugam 1 lingura faina, amestecam bine pana se omogenizeaza il luam de pe foc si adaugam 1 lingurita de boia dulce. Acest rantas il adaugam la supa cand cartofii sunt deja fierti.
Crenvustii ii feliem si ii adaugam la supa si lasam sa fiarba 1-2 minute. La final adaugam 200 ml lapte dulce cu care lasam sa dea 1-2 clocote mai potrivim de gust cu sare si supa e gata.
Pofta Buna! ! ! !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn preparat de post foarte bun si satios.Va recomand aceasta mancare pentru ca este gustoasa.Sper sa va placa!
Mancare de ciuperci in sos de rosii cu cartofiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii