Supa Crema de Rosii cu Dovlecel

Postat pe: 20-09-2012
(0)

Ingrediente

1 kg de rosii
2 dovlecei mai maricei sau 3 mai micuti (in cazul meu)
1 ceapa mai mare
1 morcov mai maricel
1 telina
1 bucata pastarnac
4 linguri cu ulei
sare
leustean sau patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Oparim rosiile si le curatam de pielita, apoi le taiem cubulete. Taiem si dovleceii cubulete, iar ceapa, morcovul, telina si pastarnacul le dam pe razatoarea cu gauri mari, sau le putem taia cubulete mici.

Punem ceapa la calit in oala in care vom face supa. o lasam pe foc pana devine sticloasa. Adaugam apoi restul de legume mai putin rosiile, si le lasam pana se inmoaie putin, la foc mic. Adaugam apoi rosiile si dovleceii si completam cu apa. Lasam sa fiarba bine toate legumele.

Cand sunt fierte le mixam cu blenderul, la robot sau le dam prin strecuratoare. Le punem din nou la foc si le lasam sa mai dea cateva clocote. Potrivim gustul de sare. La final adaugam verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa Crema de Rosii cu Dovlecel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa Crema de Rosii cu Dovlecel