Oparim rosiile si le curatam de pielita, apoi le taiem cubulete. Taiem si dovleceii cubulete, iar ceapa, morcovul, telina si pastarnacul le dam pe razatoarea cu gauri mari, sau le putem taia cubulete mici.
Punem ceapa la calit in oala in care vom face supa. o lasam pe foc pana devine sticloasa. Adaugam apoi restul de legume mai putin rosiile, si le lasam pana se inmoaie putin, la foc mic. Adaugam apoi rosiile si dovleceii si completam cu apa. Lasam sa fiarba bine toate legumele.
Cand sunt fierte le mixam cu blenderul, la robot sau le dam prin strecuratoare. Le punem din nou la foc si le lasam sa mai dea cateva clocote. Potrivim gustul de sare. La final adaugam verdeata taiata marunt.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii