Rosiile se oparesc putin, se decojesc, se taie in patru, se curata de seminte. Morcovul, prazul, ceapa, usturoiul se taie cubulete. Legumele se calesc un pic in unt, se adauga rosiile si supa. Se lasa pe foc un sfert de ora. Se paseaza cu mixerul si se adauga condimentele.
Se decoreaza cu boabe de piper verde.
Se poate servi si rece, dupa preferinte, in pahare.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii