Supa Crema de Rosii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g rosii coapte si carnoase
  • 1 morcov
  • 1 bucata de praz verde
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de unt
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • piper
  • sare
  • 1 lingura de boabe de piper verde
  • 750 ml supa vita instanta

Mod de preparare

Rosiile se oparesc putin, se decojesc, se taie in patru, se curata de seminte. Morcovul, prazul, ceapa, usturoiul se taie cubulete. Legumele se calesc un pic in unt, se adauga rosiile si supa. Se lasa pe foc un sfert de ora. Se paseaza cu mixerul si se adauga condimentele.

Se decoreaza cu boabe de piper verde.
Se poate servi si rece, dupa preferinte, in pahare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa