Supa Crema de Mazare cu Susan

Complexitate
redusa
Supa Crema de Mazare cu Susan

Ingrediente

  • un borcan cu mazare
  • un cartof mai mare
  • un dovlecel
  • 2 morcovi potriviti
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • susan
  • patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Curatam morcovul, cartoful, ceapa si dovlecelul, le taiem bucati potrivite si le punem la fiert in apa (500ml) cu putina sare. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam mazarea si lasam pe foc inca 10-15 minute.

Lasam legumele cateva minutele sa se raceasca si mixam, adaugand cele doua linguri de ulei de masline si condimentam dupa gust cu sare si piper. La final decoram cu seminte de susan si patrunjel proaspat sau uscat.


Este o supa delicioasa, mai ales acum dupa festinul de Paste. Este potrivita si pentru cei mici mai mofturosi. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc