Frunzele deja le aveam spalate bine, am avut doar de taiat cartoful si ceapa cuburele. Asta dureaza cel mai mult, in rest, e joaca de copil. Am pus toate legumele la fiert cu sare intr-un litru si jumatate de apa. Dupa ce au fiert am scurs apa intr-un alt vas, iar legumele le-am facut puree cu blenderul.
Am turnat din apa in care au fiert, cate putin, peste puree-ul obtinut, pana cand supa avea consistenta care-mi place mie. Dat fiind ca am fiert suficient cat sa scada destula apa (cam 40 de minute), am pus-o pe toata, insa daca fierbeti mai putin, ideal e sa nu turnati tot, pentru a fi mai cremoasa.
Are un gust nemaipomenit, deci pana acum ramane in topul preferintelor, fiind reteta cu frunze de ridichi pe care sigur o voi repeta. Supa asta pe langa faptul ca este un izvor de sanatate, este foarte gustoasa si consistenta. Unde mai pui ca se face foarte usor.
Mie mi-a placut foarte mult cu wasa integrale maruntita, insa merge de minune si cu smantana sau unt.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii