Supa Crema de Fasole Verde

Postat pe: 23-02-2010
(1)

Ingrediente

2-3 morcovi
1 radacina patrunjel
1 bucatica telina
legume dupa bunul plac (dovlecel, conopida, praz etc)
2-300 g fasole verde
1 cartof mare
1 pahar mare de lapte

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se fierb legumele taiate marunt cu sare si condimente. Dupa ce au fiert se strecoara legumele si se paseaza. Se pastreaza. Zeama ramasa se pune din nou la fiert cu fasolea verde si cu cartoful taiat in bucatele mici.

Dupa ce s-au fiert bine se pun la loc legumele pasate si se adauga paharul cu lapte. Se lasa la fiert inca 10 minute si se pune patrunjel proaspat.

Cine o vrea mai acra poate adauga o lingura de otet.
Se serveste fierbinte si face bine mai ales pe frigul asta. E usoara si numai legume proaspete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa Crema de Fasole Verde" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  17.02.2010 17:28:52

Wow, ce buna supica !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa Crema de Fasole Verde