Se taie ceapa marunt (eu am pus-o la robot) si se pune la prajit intr-o oala inalta in unt. Se adauga si cateii de usturoi. Dupa ce amestecul a devenit auriu ... se adauga dovleacul cubulete impreuna cu telina taiata si rosia de asemenea taiata, peste care se toarna supa de pui si apa. Se pune un praf de piper ...
Lasam cam 15-20 de minute la fiert, apoi luam totul de pe foc si continutul il punem in blender pentru a obtine o textura cremoasa. Daca nu aveti blender se poate pasa si la mana, dar nu va iesi la fel. Dupa ce am obtinut o crema ... adaugam doua linguri de smantana si amestecam.
Crutoanele:
Painea se taie cubulete si se amesteca cu sarea, piperul si se stropeste cu cele 2 linguri de ulei. Totul se pune la cuptor intr-o tava intinsa pana se rumeneste painea.
Supa se pune in boluri rotunde se aseaza pe mijloc crutoanele si se pun cateva frunzulite de patrunjel
Pofta buna!!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii