Supa Crema de Dovleac Copt - de post, pregatita cu blenderul Oster

Postat pe: 17-03-2016
(0)

Ingrediente

un dovleac butternut (puteti folosi si altfel) lapte de soia
sare
piper
ulei
cimbru
ierburi aromate
4-5 catei usturoi
putin ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Spala si taie dovleacul in 4 (cu tot cu coaja).
Pregateste o tava, pune in ea hartie pentru copt si pune bucatile de dovleac.
Presara peste ele sare, piper, cimbru si stropeste-le cu ulei.
Pune si usturoiul (nedecojit)
Acopera tava cu folie de aluminiu si da-o la cuptor pentru 30 minute la 190 grade. Dupa cele 30 minute scoate folia si lasa dovleacul sa se coaca pana devine moale.
Scoate tava din cuptor si lasa dovleacul sa se racoreasca.
Cu ajutorul unei linguri scoate miezul dovleacului si pune-l in vasul blenderului Oster.
Adauga ierburi aromate, miezul usturoiului copt, lapte de soia si sare (daca mai este necesar). Porneste blenderul si paseaza totul pana la omogenizarea completa.
Serveste supa fierbinte, decorand-o dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa Crema de Dovleac Copt - de post, pregatita cu blenderul Oster" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa Crema de Dovleac Copt - de post, pregatita cu blenderul ...