Se pun la fiert legumele taiate in bucati mai mari cu putina sare, iar apa cat sa le acopere si sa le depaseasca cu maxim 5-6 centrimetri (se fierbe acoperit ca sa nu scada forte mult) dupa ce s-au fiert se lasa supa la racit, apoi se baga totul in mixer si se paseaza bine, sau se poate folosi mixerul acela cu picior si in felul asta legumele sunt pastuite direct in oala in care au fiert.
Se pune din nou pe foc supa si intre timp se bat galbenusurile cu smantana iar cand supa este spre fierbere se stinge focul si se drege, se potriveste de sare, iar daca doriti se mai poate pune piper si/sau boia.
Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste cu crutoane.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii