Se pun la fiert legumele taiate in bucati mai mari cu putina sare, iar apa cat sa le acopere si sa le depaseasca cu maxim 5-6 centrimetri (se fierbe acoperit ca sa nu scada forte mult) dupa ce s-au fiert se lasa supa la racit, apoi se baga totul in mixer si se paseaza bine, sau se poate folosi mixerul acela cu picior si in felul asta legumele sunt pastuite direct in oala in care au fiert.
Se pune din nou pe foc supa si intre timp se bat galbenusurile cu smantana iar cand supa este spre fierbere se stinge focul si se drege, se potriveste de sare, iar daca doriti se mai poate pune piper si/sau boia.
Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste cu crutoane.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii