Supa Crema de Ciuperci - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Ciuperci - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 250 g ciuperci albe
  • 150 g ciuperci brune
  • 200 g ceapa
  • 60 g morcov
  • 1 felie telina (40g curatata)
  • 100 g ardei gras (congelat)
  • 1 rosie (100 g)
  • 1200 ml apa
  • 1/2 lgt cimbru
  • sare

Mod de preparare

1. Spalam ciupercile, curatam ceapa si morcovul, si le punem la fiert intr-o cratita impreuna cu 1200 ml apa timp de 15-20 min.

2. Punem supa in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam pana obtinem consistenta dorita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa