Granulele de soia se pun la inmuiat in apa calduta cu vegeta 20 minute.
Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei. Cind devine sticloasa se adauga soia strecurata si se potriveste gustul de vegeta, piper si boia.
Cind soia este fiarta se adauga pasta de tomate si mararul verde tocat.
Orezul se fierbe cu 2-3 cani de apa (depinde de ce orez folositi) si putina vegeta. Cind e gata fiert, adaugam putin patrunjel verde tocat si amestecam.
Orezul se aseaza pe o farfurie si in mijloc se face un orificiu in care punem tocanita de soia.
Se serveste cu salata verde.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii