Ingrediente

dovlecei - 1/2 buc
vinete - 1/2 buc
ardei gras - 1 buc
rosii - 3 bucati
ceapa - 1 buc
cartofi - 3 buc
morcov - 2 buc
stoc legume - 250 - 300 ml
ulei masline - dupa preferinta
sare
piper busuioc - 1 leg
cimbru
busuioc - 1 leg (sau busuioc uscat la care adaugati niste frunze de spanac)
usturoi - 5-6 catei (dupa preferinta)
seminte de pin
ulei de masline
parmezan

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Legumele taiate cubulete se soteaza in uleiul bine incins, si se asezoneaza cu cimbru, sare, piper. Se acopera cu "stoc" de legume (in lipsa de timp puteti folosi " vegeta" " delikat" sau alte d-astea) si se lasa la foc mic 30 minute.

In paralel preparam un sos " pesto" ce va fi servit cu supa, adaugindu-l deasupra unuistrat de parmezan presarat la suprafata supei.



Pesto:

Se mixeaza bine obtinindu-se un sos fin.

Supa se serveste asa cum am spus, adaugindu-se la suprafara ei un praf de parmezan peste care se pune sos pesto.

Eu nu am mai avut timp sa fac si sosul pesto asa ca am folosit niste patrunjel ...
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Minestrone" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Minestrone