Se pune carnea (pe care o preferati din toate pe care le-am enumerat eu mai sus) la fiert si condimentam deocamdata cu putina sare si delikat (pentru ca toate carnurile enumerate contin sare si vom gusta la final).
Dupa ce carnea este fiarta punem varza taiata fideluta si mararul.
Intr-o farfurie punem 2 linguri de faina si putina smantana si frecam bine pana devine ca o pasta (fara cocoloase), iar apoi punem si restul smantanii.
Spre finalul fierberii punem in oala compozitia de smantana si mai lasam sa dea vreo 5 minute in clocot.
Este o supica foarte buna si dulce.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii