Se pune apa la fiert intr-o oala si se pune sa fiarba carnea de pui spalata.
Se ia spuma ce se formeaza. Se aduga ceapa tocata marunt, morcovul tocat, ardeii sau gogosarii tocati. sa lasa sa fiarba si apoi se adauga pe rand in oala cartofii, mazarea si fasolea verde.
Se lasa sa fiarba toate si cand sunt fierte se adauga vegeta si piper dupa gust, bulionul si se lasa sa mai dea un clocot.
Se adauga verdeata tocata marunt dar eu nu am avut decat un pic de busuioc.
In farfurie poti sa mai adaugi si smantana. Eu am pus iaurt.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii