Ciorbita de Mazare Verde cu Ciolan Afumat si Wiener Wurst

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

un ciolan afumat
mazare 1 kg
4 fire de praz
un kg morcovi
o telina
0,500 g wiener wurst
sare
piper boabe
foi de dafin
condimente speciale pt mazare (bohnenkraut )
maggi verdeata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Ciolanul afumat se fierbe in 3 litri de apa in care sau adaugat boabe de piper si foi de dafin timp de 2 ore astfel incat carnea sa se desoseze.

Cand carnea s-a desprins de pe ciolan se scoate si se aseaza pe un platou.

Dupa ce s-a racit se taie carnea in straifen sau cuburi cum doriti (la alegere).

Se adauga mazarea, telina taiata in cuburi, morcovii si prazul taiati rondele si se lasa inca 30 - 40 min sa fiarba.

Se condimenteaza dupa gust si daca si legumele sunt fierte atunci se adauga carnea si wiener wurstul (taiat rondel ).
Se adauga verdeata.
Se serveste cu multa placere.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorbita de Mazare Verde cu Ciolan Afumat si Wiener Wurst" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ase
•  28.03.2012 16:50:14

Excelenta reteta. Am testat-o!

july65
•  12.11.2008 21:28:03

Doamnelor, atunci cand nu aveti prea mult timp la dispozitie puteti incerca reteta propusa si sunt sigura ca va veti face familia fericita.
Va doresc pofta buna!
Pupici... July65.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorbita de Mazare Verde cu Ciolan Afumat si Wiener Wurst