Ciorba Taraneasca II

Postat pe: 01-09-2009
(0)

Ingrediente

2 cepe
3 morcovi
1 radacina patrunjel
1 radacina telina
3 - 4 cartofi
1/2 varza alba
1 gulioara
2 rosii
un spate de pui cu aripioare
1 dovlecel
o mana de fasole verde
vegeta
piper
bors magic
cateva buchetele de conopida
ulei
verdeata (patrunjel, telina, leustean)

Mod de preparare

Se pune carnea de pui la foc intr-o oala cu apa si se spumuieste. Se adauga ceapa curatata si tocata marunt. Se curata zarzavatul si se taie cubulete, se caleste intr-un pic de ulei si se adauga in ciorba. Se curata cartofii, se taie varza se rupe conopida se taie dovlecelul si restul si se pun in oala. Se lasa sa fiarba, cand sunt fierte se adauga vegeta, piper si bors magic dupa gust, se adauga verdeata tocata marunt

Se mai da un clocot si gata. pofta buna
Cui ii place poate sa isi puna si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Taraneasca II" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Taraneasca II