Ciorba Radauteana III

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

2 bucati piept de pui
3 morcovi
3 cepe
1/2 telina
un ardei gras
250 ml smantana
4 galbenusuri
o capatana usturoi
otet
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Piepturile de pui se taie pe din doua si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand a inceput sa fiarba se inlatura bine spuma formata si se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari si sare.

Se fierbe la foc moderat pana ce carnea este bine patrunsa. Legumele si carnea se scot pe o farfurie, iar zeama rezultata se strecoara. Carnea se rupe fasii mici se adauga in zeama strecurata se potriveste de gust cu sare si otet se mai da in cateva clocote si se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
Se asezoneaza la masa cu usturoi si otet dupa gustul fiecaruia.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Radauteana III" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

tanny10
•  15.06.2012 10:14:27

Trebuie incercata cit mai curind

mamitu82
•  18.03.2010 12:04:19

ii foarte buna incercatio no sa va para rau

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Radauteana III