Ciorba Racoritoare de Sfecla Rosie

Postat pe: 24-06-2009
(3)

Ingrediente

500 g sfecla rosie (o sfecla de marime medie)
1 morcov
1 patrunjel
1 ceapa
250 ml bors sau 2 linguri praf de bors
ulei
leustean
patrunjel
2 cartofi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Morcovul, patrunjelul si ceapa se rad pe razatoarea cu gauri mari si se inabusa cam 2 minute in 3 linguri de untdelemn.

Se stinge cu 2 l apa rece si se fierbe 30 minute.

Sfecla curatata se rade pe razatoarea cu gauri mari, iar cartofii se taie cubulete. Se adauga in supa care fierbe.

Cand toate sunt fierte se acreste cu bors sau zeama de lamaie.

Pentru aroma se adauga patrunjel si leustean tocat. Un clocot si gata

Se poate servi calda sau si mai bine rece, ca sa iti aduca aminte de gustul ciorbei de loboda de la tara.
Pofta bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Racoritoare de Sfecla Rosie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lizeta
•  04.05.2013 17:10:06

Foarte buna ciorbita pentru post si nu numai.Le-a placut si la colegele mele.Felicitari!

savamimi
•  24.04.2013 12:54:20

Asta va fi urmatoarea mea incercare .Sper sa-mi iasa si sa le placa copiilor.

danielcozma391
•  10.02.2013 10:21:13

Calitatea acestei ciorbe este de nedescris.Elementele benefice ale aceste i corbe sant de luat in seama.Aportul de vitamine pe 100 de grame de produs. tot secretul este sfecla rosie care este un izvor de vitamine

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Racoritoare de Sfecla Rosie