Ciorba de Vitel cu Zeama de Varza Acra

Postat pe: 10-09-2008
(0)

Ingrediente

carne de vitel cu os
o ceapa mare
2 morcovi
telina
2 cartofi
bulion
orez
1/2 l zeama de varza
leustean

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Carnea spalata bine se pune la fiert in apa cu sare si se ia spuma pana ce carnea e aproape fiarta.

Dupa ce s-a inmuiat carnea se pune zarzavatul si se lasa la fiert 15 min. Apoi se pun cartofii si orezul.

Intre timp se da intr-un clocot zeama de varza si se aduna spuma lasata, apoi se pune in ciorba, se mai lasa 5 min si se presara leusteanul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Vitel cu Zeama de Varza Acra" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Vitel cu Zeama de Varza Acra