Se curata varza bine si se pune la fiert in apa. Punem mai multa apa de la inceput, deoarece in timpul fierberii se mai evapora. Intre timp, taiem ceapa si morcovul cubulete si le calim in ulei. Dupa ce varza s-a fiert pe jumatate, adaugam ceapa si morcovul, impreuna cu uleiul. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care adaugam cartoful taiat cubulete.
Astfel ciorba va mai fierbe aproximativ 15 minute la foc potrivit, sau pana ce cartoful se fierbe. Intre timp vom amesteca smantana, galbenusurile si faina intr-un castron si vom adauga treptat zeama de la ciorba, bineinteles amestecand continuu. Cand s-a umplut castronul cu zeama, acesta se va varsa treptat in ciorba, amestecand cu grija.
Se mai lasa 10 minute, dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare, vegeta si piper. Dupa ce am oprit focul se adauga mararul tocat marunt.
Se serveste calda, iar daca mai este nevoie se mai adauga smantana.
Pofta buna!!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii