Se pune ciolanul la foc , cu apa , dupa clocot se ia spuma , se fierbe de jumatate ciolanul, dupa care se adauga legumele taiate , la urma cartofii.
Dupa ce s-au fiert se adauga smantana amestecata cu faina, se mai da un clocot si se adauga tarhonul, sarea, otetul ,dupa care se stinge focul.
Se serveste calda, cu ardei iuti.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii