Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Postat pe: 30-05-2014
(0)

Ingrediente

500 gr spanac verde (eu am avut congelat)
300 gr grausor (eu am avut congelat)
3 galbenusuri
2 cepe potrivite
o capatana usturoi potrivita
1 l smantana 12 %grasime
300 gr kaiser
70 ml ulei (daca kaiserul este mai gras nu se pune deloc ulei)
vegeta, piper si sare dupa gust (am uitat sa le postez in fotografie)
5 l apa

Mod de preparare

Kaiserul se taie cubulete si se caleste in ulei, daca este mai gras se caleste fara ulei. Peste acesta se adauga ceapa taiata cubulete. Se lasa cateva minute dupa care se adauga apa.

Spanacul si grausorul se taie fasii mai mari si se adauga peste ceapa si kaiser, atunci cand apa incepe sa fiarba.

Usturoiul se trece prin zdrobitor, dupa care se amesteca cu galbenusurile si smantana.

Cand spanacul si grausorul s-au fiert, se ia zeama din oala si se pune treptat in vasul cu smantana amestecand continuu, pana ce se dilueaza. Dupa aceea smantana se pune treptat in ciorba amestecand continuu pentru a nu se zaurdi.
Ciorba obtinuta se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si vegeta. Aceasta se serveste calda.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)