Ciorba de Potroace (Maruntaie de Pui)

Postat pe: 05-01-2013
(0)

Ingrediente

250 gr pipote
250 gr inimi de pui
4-5 aripi de pui (eu am pus de rata)
2-3 gaturi de pui (nu am avut)
1,5 lt apa
1,5 lt moare) (lichidul de pe varza murata)
ulei
1 pastarnac
1 fir praz
2 morcovi
1/2 cana de ceai plina cu orez fiert
leustean dupa gust
sare daca mai este nevoie (moarea e sarata)

Mod de preparare

Maruntaiele, dupa ce au fost bine curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare. Prazul se spala bine de tot, se taie rondele, zarzavatul se curata si se taie cuburi, orezul se fierbe separat in apa cu sare.
Uleiul se pune intr-un vas, se adauga zarzavatul si prazul si se soteaza.

Cand maruntaiele, care sunt in alt vas la fiert, sant gata pe jumatate, se adauga peste ele zarzavatul sotat. Intre timp in alt vas punem moarea la fiert pentru 5 minute dupa care inchidem focul. Peste zarzavatul din vas se pune apa si se lasa la fiert incet.

Cand este fiert totul se adauga moarea si orezul, leusteanul tocat marunt si se mai fierb impreuna circa 5 minute. Se drege de sare daca mai este cazul si se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Potroace (Maruntaie de Pui)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Potroace (Maruntaie de Pui)