Ciorba de Potroace

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

maruntaiele
aripile si o parte din spinarea unei pasari
2-3 oase de vaca
1 buc morcov
1/2 buc radacina de patrunjel
1/2 buc pastirnac
1/2 buc telina
2 linguri orez
1 l zeama de varza
o legatura leustean
sare
1/2 l apa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 1-1 1/2 ora, dupa care se strecoara. Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ramina tuleie sau puf, se introduc in zeama in care au fiert oasele si se sareaza usor. Se inlatura spuma, de citeva ori, pina cind nu se mai formeaza si se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fin. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se pune zeama de varza fiarta separat. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si clatit in apa rece, iar dupa unul-doua clocote, se trage oala de pe foc. Se potriveste de sare si de acreala, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.
Se potriveste de sare si de acreala, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Potroace" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Potroace